Mariëlle.

Al vroeg droomde Mariëlle van een toekomst op kantoor. Dat was haar ultieme doel. Om daar te komen volgde ze de studie Civiele Techniek aan de HTS. Niet de meest logische keuze voor een kantoorbaan, maar het lukte wel. Na verschillende kantoren van binnen te hebben gezien, besloot ze eindelijk:  “Het is best saai, zo’n kantoor”. 

Dan maar voor de klas, een stuk minder saai. In het onderwijs trad Mariëlle dagelijks op voor een klas vol studenten. Dat ze elke dag opnieuw kon uitleggen wat de stelling van Pythagoras was en WAAROM de leerlingen dat echt moesten weten, vond ze na zes jaar ook wel genoeg.  

Tijd voor de volgende stap,  een eigen bedrijf moest het worden. Dat is gelukt: Taaltraiteur bestaat al bijna twee jaar! Voor alle soorten schrijfsels kun je hier terecht.

Toch bleef er nog iets knagen. Wat doe je dan, je zoekt een nieuwe uitdaging. Tenminste, zo werkt het bij Mariëlle. Zij besloot: ‘ik word comedian’. Sinds september 2019 is ze wekelijks op het podium te vinden om grappen te vertellen over haar eigen leven. 

Wil je weten hoe haar leven eruit ziet en of de grappen wel grappig zijn? Kom een keer kijken!