IMG_20181031_095100 (1)
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ik stop ermee. Ik ben er klaar mee en het is gewoon tijd. Tijd om écht te ondernemen. Tijd om mezelf te laten zien en te laten zien wat ik kan, waarmee ik anderen kan helpen, inspireren of verblijden.

Ik ben klaar met die onzekerheid

Tot nu toe heb ik jullie vooral verteld wat ik niet deed. En hoe ik onzeker ik daarover (en eigenlijk over alles) was. Doordat ik dat opschreef, had het ook steeds mijn aandacht, die onzekerheid. En op een bepaalde manier blijft dat dan ook nog langer bij je hangen. ‘Waar je op focus groeit’ hoor ik vaak genoeg. Dus als ik jullie (en mezelf) steeds blijf vertellen hoe lastig ik alles vind en wat ik allemaal niet doe en niet durf, wordt die onzekerheid steeds groter.
En waar heb ik meer aan? Laten zien wat ik allemaal wél kan en wil. Lijkt me voor iedereen uiteindelijk een stuk leuker.

Al die potentie..

De laatste tijd krijg ik veel complimenten over mijn bedrijfsnaam en website (www.taaltraiteur.nl). Als er zoveel potentie is, waarom zou ik die niet benutten? Is toch zonde als ik dit geschrijf alleen voor mezelf hou en in mijn dagboeken bewaar, om die vervolgens over tien jaar weg te gooien? (Ja, dat heb ik dus laatst gedaan en nu heb ik spijt, omdat ik in een tv programma zag hoe geweldig het is, als je die nog hebt)
Terwijl andere mensen en bedrijven misschien op zoek zijn naar de juiste woorden en ze niet kunnen vinden. En ik kan die woorden wél leveren, ik ben tenslotte niet voor niets leverancier van hapklare taal :-).

Week van de zichtbaarheid

Deze week heb ik dan ook besloten me te focussen op zichtbaarheid. Want dat heb ik natuurlijk wel nodig. Als mensen mij willen inhuren als tekstschrijver, voor blogs, speeches of gedichten, is het verdomde handig dat ze van mijn bestaan afweten. Dat is tenslotte de eerste stap.

Ik heb jullie hulp nodig!

En nu heb ik jullie hulp nodig, want als jullie deze blog delen, ben ik weer een stuk zichtbaarder. Waardoor ik die mensen die hulp nodig hebben bij het bloggen, speechen, het op papier zetten van hun verhaal, kan vinden én zij mij!
Dus delen wordt deze keer énorm gewaardeerd!

Oh ja, dit is dus mijn website hè: www.taaltraiteur.nl

 

Alvast enorm bedankt voor jullie hulp!

1 thought on “Ik stop ermee!”

  1. Gedeeld hoor! Ik ben heel actief op Facebook, not. Dus des te meer het zal opvallen.
    Succes met alle drukte!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *